Je eigen -besloten- event boeken kan vanaf 20 personen. Dit houdt in dat je alleen met je eigen groep speelt gedurende een hele middag.

Dit arrangement is geschikt voor een ultiem dagje uit met je vrienden, vrijgezellenuitje of het clan uitje wat elk jaar weer groter, mooier en beter moet. Een middagje Airsoft is niet te vergelijken met wat je al eerder hebt gedaan. Nooit eerder ben je zo afhankelijk geweest van degene waar je mee op pad gaat!
Spelen kan al vanaf € 65. Een deelnemer krijgt dan het volgende:
 • Woodland overal
 • Veiligheidsbril
 • 550 bb's (munitie)
 • Bush-hoed, veldpet of MICH 2000 Combat helm
 • Airsoftwapen en indien beschikbaar: met foregrip!

  Voor € 10 extra is er ook het Elite pakket, deze bevat:
 • Special Ops vest
 • Sling voor het Airsoftwapen
 • Knie-pads
 • Mesh MaskerEen middag duurt van 10:00 tot 16:00 (aankomst vanaf 10:00, eerste
spel start om 11:00)
In de zomermaanden is het mogelijk om 's avonds te spelen, van 17:00 tot 21:30 of 22:00 (hangt af van de zonsondergang. (aankomst vanaf 16:00, eerst spel start om 17:00)

De avond evenementen duren van mei t/m eind september / begin oktober

Locaties Beschikbaarheid Capaciteit
Schoten alleen in het weekend beschikbaar vanaf 20 personen - maximaal 60
     
  

Lunch kan verzorgd worden. Dit kan een lunchpakketje zijn tot een zeer uitgebreid buffet. Kijk hier voor de mogelijkheden!
De prijzen varieren van € 10 tot € 17,50
per persoon.


Bedrijfsuitje? Op al onze locaties beschikken wij over een gesloten ruimte waar iedereen zich kan verzamelen, een drankje of broodje kan nuttigen en waar de groep toegesproken kan worden. Op verzoek kunnen wij een beamer plaatsen voor een presentatie. Zijn er nog andere wensen? Aan alles is te voldoen en natuurlijk zoals altijd maatwerk. Wij informeren graag over de mogelijkheden.

 


Speciaal voor dé vrijgezel hebben wij een roze M15 en hebben wij een aantal outfits waar de vrijgezel in gezien mag worden! Vrijgezellenuitjes kunnen terecht op onze Open Events als op een eigen -besloten- Event wanneer je met meer dan 15 (indoor) of 20 (outdoor) personen komt spelen.
 


Reserveren gaat eenvoudig en snel. Reserveer in het voorjaar en de zomer ruim van te voren, want de beschikbare dagen in het weekend zitten vrij snel vol. Contact opnemen kan hier.