Defensie onderdelen en Politie-eenheden krijgen bij ons de mogelijkheid om onze faciliteiten en middelen te gebruiken voor trainingsdoeleinden.
Wij kunnen op alle doordeweekse dagen trainingsfaciliteiten aanbieden. Dit zijn veelal gebouwen of locaties die al reeds door overheidsdiensten worden gebruikt.

WIJKTEAM DAG / PELETONSUITJE
Uiteraard zijn wij er ook voor uw wijkteam dag of peletonsuitje. Voor deze dagen gelden speciale tarieven voor personeel van Defensie en Politie.

De dagen zijn prima geschikt om praktijk ervaring op een plezierige manier toe te passen, en eventueel met educatieve mogelijkheden.

De mogelijkheden en voorwaarden zijn bij ons op te vragen  via een officieel e-mailadres zoals @politie.nl, @mindef.nl. Hotmail, Gmail-adressen etc worden niet geaccepteerd om onze speciale voorwaarden naartoe te sturen.


 
MOGELIJKHEDEN IN NEDERLAND
Het is mogelijk om onze middelen op Nederlands grondgebied in te zetten. Dit kan alleen op doordeweekse dagen.
Er gelden bijzondere voorwaarden voor deze mogelijkheid. Neem voor deze mogelijkheden contact met ons op. Wij verstrekken deze informatie alleen wanneer wij benadered worden via een officieel kanaal zoals e-mailadressen die u zakelijk gebruikt (@politie.nl, @minjus.nl of @mindef.nl).

Tevens zijn wij bereikbaar voor advies mbt tot airsoft mogelijkheden binnen uw organisatie. De Nationale Politie, KMAR en Landmacht ging u reeds voor.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info@airsoftevents.nl.